Září 2013

Cristin Milioti

29. září 2013 v 19:42 | Carlos

» BIOGRAPHY | O Cristin
» FILMOGRAPHY | Filmografie Cristin
» CONTACT | Kontaktuj Cristin
» NEWS | Novinky ohledně Cristin
» PHOTOS | Různé fotky s Cristin
» VIDEOS | Různá videa s Cristin
» OTHER | Co se jinam nevešlo

Cristin Milioti - Fotky

29. září 2013 v 19:32 | Carlos
CANDIDS | Fotky pořízené od paparazziů
APPEARANCES | Fotky z různých akcí, kterých se Cristin zúčastnila
PHOTOSHOOTS | Fotky pořízené od profesionálních fotografů
PERSONAL | Osobní fotky Cristin
SCANS | Scany z různých časopisů a magazínů
OTHERS | Ostatní fotky

Cristin Milioti - Filmografie

29. září 2013 v 19:15 | Carlos
FILMY:
2007 - Pozdravy z pobřeží (Greetings from the Shore)
2009 - Year of the Carnivore (Year of the Carnivore)
2011 - I am Ben (I am Ben)
2012 - Sleppwalk With Me (Sleppwalk With Me) - Janet
2012 - The Brass Teapot (The Brass Teapot)
2013 - The Wolf of Wall Street (The Wolf of Wall Street) - Teresa Petrillo
2013 - Blood Relative (Blood Relative)
2013 - Bert and Arnie's Guide to Friendship (Bert and Arnie's Guide to Friendship)

KRÁTKÉ FILMY:
2011 - Ashley (Ashley)

SERIÁLY:
1999 - Rodina Sopránů (The Sopranos) - Catherine Sacrimoni
2005 - Jak jsem poznal vaši matku (How I Met Your Mother) - Matka
2006 - 3 libry (3 lbs.)
2006 - Studio 30 Rock (30 Rock) - Abby Flynn
2009 - Zvláštní poldové (The Unusuals)
2009 - Sestřička Jackie (Nurse Jackie) - Monica
2009 - Dobrá manželka (The Good Wife) - Sketch Artist

Cristin Milioti - Biografie

29. září 2013 v 18:53 | Carlos
Celé jméno: Cristin Milioti
Datum narození: 16. srpna 1985
Místo narození: Cherry Hill, New Jersey
Rodiče: ??
Sourozenci: ??
Partner: --
Děti: --

Cristin Milioti se narodila 16. srpna 1985 v Cherrry Hill v New Jersey, kde také v roce 2003 promovala na Cherry Hill High School East. Poté se vydala studovat herectví na New York University, začala se pohybovat v reklamě a zůstala věrná divadlu, kterému se věnovala od dětství. V roce 2006 debutovala v divadle na Brodwayi ve hře The Lieutenant of Inishmore. Dále se objevila v hrách jako Coram Boy, The Devil's Discripe, The Little Foxes nebo That Face v roli Mii.

Videos | Season 9: Cristin Milioti - Behind the Scenes

29. září 2013 v 10:04 | Carlos |  HIMYM - Ostatní videa
Takové kratší video ze zákulisí natáčení s Christinou Milloti. :) Mluví tam i Josh. :3

Videos | 65th Annual Primetime Emmy Awards

28. září 2013 v 21:12 | Carlos |  HIMYM - Ostatní videa
A poslední co dnes přidávám, jsou videa z 65th Annual Primetime Emmy Awards. :) Určitě se na chvíli alespoň na nějaká podívejte, protože některé části jsou vážně skvělé. ;) Videí bylo víc, ale bohužel byla smazána, kvůli autorským právům. :(

Photos | 65th Annual Primetime Emmy Awards - Show - 2013 > September 23

28. září 2013 v 21:04 | Carlos |  HIMYM - Akce
Poslední várka fotek z 65th Annual Primetime Emmy Awards. :) Ty fotky opravdu stojí za to, abyste si je alespoň letmo prohlédli. :) Na posledních asi dvaceti fotkách jsou i Cobie a Alyson. :3
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Photos | 65th Annual Primetime Emmy Awards - Backstage - 2013 > September 23

28. září 2013 v 20:57 | Carlos |  HIMYM - Akce
Tady jsou fotky ze zákulisí. :) Moc se mi líbí ta fotka, kde jsou všichni tři. :3 Sluší jim to tam. ;)
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Photos | 65th Annual Primetime Emmy Awards - Arrivals - 2013 > September 23

28. září 2013 v 20:24 | Carlos |  HIMYM - Akce
205 fotek z 65th Annual Primetime Emmy Awards. :) Je to první várka fotek. Zbytek se pokusím přidat ještě dneska, možná mi to ale vyjde až na zítřek, prootože je to vážně moc fotek a dlouho to trvá. :( Ale ty fotky stojí za to. :3
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Proma | s09e03 - Last Time in New York

28. září 2013 v 20:11 | Carlos |  HIMYM - Promo fotky
5 promo fotek k pondělnímu novému dílu. :) Ta fotka s Lily je zajímavá. :D
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
Jsem v klubu -